google-site-verification=nG8MiA3YuXWOLiq_oC_GMDcTzMsnHHp3ObWchOHTXgQ

فرهنگ و سنن مردم کشور ترکیه - بخش 2

متن کامل

در این مقاله به معرفی آداب و رسوم کشور ترکیه و نکات مربوط به آن می پردازیم.

غذا و نوشیدنی

برچسب زدن به ترکیه به عنوان کشور کباب خوران یک اشتباه است، چرا که خیلی از دستور غذاهای دیگری هم هستند. خوراک های ساده ای با بسیاری از میوه ها که در اراضی بسیار حاصلخیز این کشور رشد می کنند. با وجود فرضیه های بسیاری از مردم، ترکیه یک کشور ایده آل برای گیاهخواران است زیرا جدا از مرغ ، گوشت گران است.

نان پای ثابت هر وعده ی غذایی می باشد و برای موارد خاص یا صرف شام در رستوران، سینی های مزه، و پیش غذاهای یکسان اغلب وعده ی شام را شروع می کنند. غذای ماهی مخصوصا در فصل تابستان که مردم در رستوران های ساحلی گرد هم جمع می شوند تا ماهی کشتار روز را صرف کنند، بسیار پر طرفدار می شود. رستوران های کوچک ترکی که به نام لوکانتا شناخته می شوند ، ویژه ی مسافران اقتصادی با غذاهای ارزان و به مقرون به صرفه مثل CORBA (سوپ) ، PIDE یا LAHMACUN (معادل پیتزا)، است و با اختلاف زیاد محبوب ترین خوراکی شیرین باقلوا می باشد که لایه های کلوچه ای مانند دارد و با انواع مغزها پر شده که روی آن با شهد شیرین و چسبناکی پوشیده شده است.

اگرچه قهوه ترک نیز جز نوشیدنی های فوق العاده محسوب می شود اما چای شیرین ریخته شده داخل لیوان های شیشه ای لاله شکل ، پر مصرف ترین نوشیدنی مردم است، همانطور که در قهوه خانه های اغلب روستاها، شهرک ها و شهرها وجود دارد. نوشیدنی سرد ایرانی (دوغ) ، ترکیبی از ماست ، آب و نمک است که در تابستان حال آدم را جا می آورد و درمانی عالی برای درد های معده، علی رغم ترکیبی عجیب و غریب آن می باشد. ترکیه کشوری سکولار است اما اکثر مردم مسلمان هستند و پنج بار در روز در سراسر کشور نماز می خوانند که این خود یک وحدت ملی می باشد.

به غیر از مساجد، مذهب به طور گسترده بین عموم نمایش داده نمی شود مگر در جشنواره هایی مانند سکر بایرام یا همان جشن عید فطر که کودکان برای گرفتن شرینی ، در خانه های مردم را می زنند و خانواده ها در طول روز برای سر زدن به خانه های یکدیگر می روند.

غذاهای سنتی ترکیه

میدیه دولما (Midye Dolma)

این نوع دلمه صدف دو کفه ای است که با موادی مانند برنج معطر، مواد تند و معطر و ترشی جات به همراه مواد دیگر پر می شود. برای خوردن آن، کفه بالایی صدف را جدا کنید. کمی آب لیمو بر روی آن بریزید، از کفه جدا شده به عنوان قاشق استفاده کنید و این غذای خوشمزه را امتحان کنید.

نخود پلو(Nohutlu Pilav)

نخود پلو یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین غذاهای ترکیه است که در ترکیه محبوبیت زیادی دارد. این غذا طرز تهیه بسیار ساده ای دارد، با این حال بسیار خوشمزه و خوش طعم است. برای تهیه این غذا، برنج و نخود و گاهی تکه های مرغ سرخ شده را به صورت لایه لایه روی همدیگر می ریزند و در آخر با ادویه های خوش طعم آن را مزه دار می کنند.

مِنِمِن (Menemen)

منمن نام یک املت ترکیه ای خوشمزه است که معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود. برای تهیه منمن پیاز، گوجه، فلفل قرمز، فلفل سبز و سبزیجات معطر را در روغن سرخ می کنند و بعد تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنند.

بورک(Börek)

یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای ترکیه که به عنوان صبحانه و میان وعده سرو می شود بورک است. برای تهیه بورک از خمیر یوفکا استفاده می کنند. خمیرها را به شکل های دلخواه درمی آورند. بعد داخل آن را با مواد مختلفی مثل گوشت چرخکرده، پنیر و سبزیجات پر می کنند. بورک را باید داغ و تازه بخورید تا متوجه طعم لذیذ و فوق العاده آن بشوید.

منبع   : charbzaban

شماره تماس فروشگاه اینترنتی نشر زبان جهت سفارش تلفنی تكی و عمده : 09301777854

تعداد بازدید: 214
سایر اطلاعات
برای اطلاعات بیشتر به لینک مقابل مراجعه کنید: www.nashrezaban.com

نظرات

دسته بندی محصولات
ارائه کنندگان
کتاب Zwischendurch mal Horen Kopiervorlagen
160,000تومان99,000تومان
کتاب معلم Edito niv B1 Guide pédagogique
305,000تومان152,500تومان
کتاب Deutsch uben Lesen & Schreiben A1
110,000تومان55,000تومان
کتاب trainingseinheiten deutsch b2-c1 medizin
260,000تومان182,000تومان
آخرین مقالاتآرشیو مقالات...
چه کشور هایی برای مهاجرت ایرانیان ایده آل است ؟ بخش 2 30 آذر 1401 3237

در این مقاله به معرفی بهترین کشور ها برای مهاجرت ایرانیان می پردازیم.

ادامه مطلب...
مرورگر شما بسیار قدیمی است!
جهت مشاهده این وب سایت به صورت صحیح، بروزرسانی مرورگرتان ضروری خواهد بود. بروزرسانی مرورگر
×